PTT'den emekliye kredi müjdesi! Son dakika faizsiz ihtiyaç kredisi başvuru ekranı açıldı

Emeklilere yönelik ihtiyaç kredisi kampanyaları yakından takip edilirken PTT'den emekliye faizsiz kredi müjdesi geldi.
PTT'den emekliye kredi müjdesi! Son dakika faizsiz ihtiyaç kredisi başvuru ekranı açıldı

PTT'den emekliye kredi müjdesi! Son dakika faizsiz ihtiyaç kredisi başvuru ekranı açıldı - Emekliler düşük kalan maaş zamları nedeni ile geçim derdine düşerken bankaların yükselen faiz oranları da emeklilerin sıkıntılarını arttırmıştı.

Maaşı yetmeyen ve yüksek faiz oranları nedeni ile bankalardan kredi çekemeyen kişilere yönelik olarak PTT tarafından yapılan açıklama ile faizsiz kredi verileceği açıklandı. İşte PTT emekli ihtiyaç kredisi paketi ve merak edilen detaylar...

PTT'DEN FAİZSİZ EMEKLİ KREDİSİ NASIL ÇEKİLİR, BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

PTT'nin sıfır faizli ihtiyaç kredisi paketinde merak edilen detaylar açıklandı. PTT resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan açıklamada Spot Kredi adı verilen paket için "Maaşını PTT'den alan ve Aktif Bank'tan daha önce kredi kullanmamış olan emeklilerimize özel, acil ihtiyaçlarınız için Spot Kredi'niz PTT şubelerinde sizleri bekliyor. Üstelik 500 TL ve 1.000 TL seçeneklerinden birine %0 faiz oranı ile dosya masrafsız ve sigortasız olarak 1 ay vadeli kredinizi kullanmak için başvuru yapabilirsiniz" denilerek sıfır faizli kredi desteği verileceği ifade edildi.

ptt-kredis.jpg

PTT EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Daha yüksek tutarlı kredi ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak yapılan açıklamada ise nakit ihtiyacı olan emeklilere yönelik 70 bin TL limitli kredi desteği sağlanacağı ifade edildi.

ptt-kredi-paketi.jpg

PTT ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 3,19 ile yüzde 5,09 aralığı olarak ifade edilirken kampanya kapsamında sunulan kredide alt limit 1.250 TL, üst limit 70.000 TL şekilnde belirlendi. Krediden yararlanmak isteyen kişilerin en düşük taksit tutarı 66.99 TL ve en yüksek aylık taksit tutarı ise 7 bin 453 TL olarak hesaplandı.

Kredi başvuru işlemleri ise maaş alınan PTT şubesi üzerinden emekliler tarafından şahsen yapılacak. Kredi onayı alan emeklilere aynı gün talep ettikleri kredi ödemesi nakit olarak gerçekleştirilecek.